Tip Thursday: Express YOUrself

Okay, so this is a bit different. I was thinking of doing something like this for a long time now: to tell you all why I write a blog and to encourage more of you to find a way of documenting the things you want to remember, or the things you want to leave behind. Instead of writing a long and probably boring post, I decided to make a short movie. I hope it inspires you and I hope you understand my writing! Have fun watching and leave me a comment saying how you document your life! 🙂

—————

A venit momentul sa impartasesc un sfat pentru Tip Thursday. Pentru ziua de azi am ales ceva mai diferit. Am ales sa fac un mic filmulet in care sa va spun de ce scriu pe blog in fiecare saptamana. Ideea pe care o transmit e ca toti ar trebui sa cautam o cale prin care sa ne scriem ideile, amintirile, lucrurile importante pe care vrem sa le pastram ca amintire, sau vrem sa le lasam strastranepotilor nostri. 

Filmuletul e in engleza pentru a fi accesibil majoritatii cititorilor mei de aceea imi cer scuze daca pentru unii dintre voi va fi putin mai dificil de inteles. Insa m-am axat pe vizual si cred ca daca va uitati, veti prinde ideea. Sper sa va placa si astept sa-mi lasati comentarii in care sa-mi spuneti voi cum preferati sa va arhivati ideile, amintirle, experientele. 

Facebook Comments

You may also like

5 Comments

  1. You know what I mean dear! You do it perfectly with your blog 🙂
   I’m glad you loved it! Xx

 1. Foarte tare ideea şi modul de prezentare, dar şi melodia lui Beyonce. Se mapează perfect cu mesajul clipului.
  Vorbeşti foarte frumos limba engleză şi te-am ascultat cu plăcere.
  Îţi urez să nu-ţi schimbi niciodată motivaţia.

  1. Multumesc mult! Ma bucur sa aud asta din partea ta!
   Am avut mari emotii inainte de-a posta filmuletul..si inca am.. si ma bucur sa aud ca e apreciat 🙂

Leave a Reply