Rock chic

street style manchester

A new week means a new post! Now, I’m going to be short today. I keep on writing something and then erasing it again and again..it seems my inspiration is nowhere to be found. I started this article yesterday and since then it’s the same: me, staring at the laptop..and constantly changing my mind. At the moment I’m reading an inspirational book by John C. Maxwell and he says: even if you don’t feel inspired, just start doing it. Don’t let that stop you. So here I am, writing about how I can’t write 🙂 But I hope you get the point – Just do it! (Nike says it as well). This is one of my new year’s resolutions – to be more action oriented. What do you want to accomplish this year? Anything you’d like to share with me?

—————–

O noua saptamana, o noua postare! Titlul de ‘Rock chic’ vine de la expresia lui Dan cand m-a vazut si m-am gandit – da…se potriveste 🙂 Scriam mai sus (in versiunea engleza) ca de ieri ma chinui sa scriu acest articol. Nu am putut sa-mi gasesc inspiratia nicicum… Dar citesc in momentul de fata o carte scrisa de John C. Maxwell care spune sa te apuci de lucru. Chiar daca n-ai inspiratie in momentul respectiv. Sa incepi oricum. Si-asa am inceput sa scriu.. despre cum nu pot sa scriu (if that makes sense). Dar ideea e sa impart sfatul lui, care mie mi se pare foarte bun. E un sfat care s-a transformat demult in sloganul Nike – Just do it! Asta e una din rezolutiile mele pentru anul nou. Voi ce vreti sa realizati in noul an? 

rock chic look statement necklace rock chic outfit rock chic outfitP.S. I’ve made an account on Instagram – andradorolti. Click here to see my profile and follow me. Write me a comment with your name, so I can follow you as well! 🙂

———–

P.S. Mi-am deschis un cont pe Instagram – andradorolti. Dati click aici pentru a-mi vedea profilul si a ma urmari. Lasati-mi un comentariu cu numele vostru, sa va pot urmari si eu, vreau sa vad ce poze aveti! 🙂

Andra Dorolti Instagram

Facebook Comments

You may also like

5 Comments

 1. Am văzut un interviu cu Mircea Dinescu și la un moment dat reporterul îl întreabă: Când aveți de gând să publicați următorul volum de poezii?
  Răspunsul lui mi s-a părut foarte original și realist. Nu pot să-l citez cu exactitate, dar a zis ceva de genul: eu nu sunt un scriitor scremut… El scrie când îi vine să facă acest lucru nu când trebuie sau când e nevoie… pentru că de fapt asta înseamnă actul artistic.

  Am rezonat cu ceea ce a zis și mi se îmtâmplă și mie acest lucru. Dacă nu trec printr-o perioadă furtunoasă nu am inspirație și deși am poze de outfit făcute, nu le public pentru că nu am nimic frumos/interesant de zis.

  Decât să zic ceva anost. mai bine nu zic nimic… dar e o chestiune care ține strict de felul meu de a fi. Nu am nimic împotriva celor care scriu despre nimic, este alegerea lor și o respect.

  Big like pentru colier.

  1. Sunt de acord cu ce ai spus mai sus, cu o singura exceptie: nu cred ca am scris ceva anost. Cred ca am transmis un mesaj. Ideea lui John Maxwell, pe care a luat-o si el tot de la un scriitor renumit, e ca te poti apuca de scris si poate pe parcurs iti vine o idee. Era ideea de a fi action oriented.
   Din multe ciorne am ajuns la concluzia ca mai bine impartasesc si eu mesajul de a fi mai curajosi sa incepem sa facem ceva. Si ma refeream in general, nu doar la scris. Dar poate nu m-am exprimat bine ..

   1. M-ai înțeles greșit. Eu nu am vrut să spun că tu ai scris ceva anost. Am vrut să zic că am observat de-a lungul timpului multe articole despre nimic, scrise de autori scremuți.

    Articolul tău mi s-a părut foarte interesant pentru că în primul rând mi-a dat posibilitatea să mă exprim pe 10 rânduri, din suflet.

    Dacă îl consideram anost, probabil așa fi scris un comment de genul: Nice, Wonderful, Lovely… înțelegi tu…

    1. Ma bucur sa aud asta, Zadin.

     Te apreciez ca si blogger dar si ca si fiind o persoana mereu sincera si ma bucur aflu ca am inteles gresit 🙂

Leave a Reply